Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden yüzük almak

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, refah içinde olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, zenginliği bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak bol rızık sahibi olunacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments