Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bol rızık sahibi olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek kendisi için mal mülk alacağına, yurtdışına gidileceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments