Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sebep olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, bir organizasyona katılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments