Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kederlerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine inanılır.

Rüyada sık sık idrar yapmak evliyseniz eşle iyi geçime, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada sık sık tuvalet görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada sıkma börek görmek hayat boyu desteği olacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık sık bebek görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments