Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık tuvalet görmek

Rüyada sık sık tuvalet görmek

Rüyada sık sık tuvalet görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, başarılı adımlar atılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada sık sık tuvalet gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sık sık tuvalete çıkmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kavgaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sık sık tuvalete girmek galibiyetlerinin artacağına, insanlarla iç içe olacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sık sık tuvalete gitmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, huzursuz olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sık sık tuvalet görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, büyük paralara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık kıyafet değiştirmek günah işlemekten korunacağına, para sıkıntısı çekeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölen kişiyi sık sık görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık cin görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine inanılır.

Rüyada sık sık aynı kişiyi görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments