Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık sevgiliyi görmek

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek cesaretini yeninden toplayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, güveninin artacağına yorulur.

Rüyada sık sık sevgiliyi gördüyseniz:

  • Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, cebinin para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada sık sık elbise değiştirmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıkan ayakkabı giymek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Rüyada sık sık deniz görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, tamamlanmadan kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık uçmak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişleri sıkarak kırmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments