Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek kişinin şifa bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, yokluk içine gireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hastalıktan şifa bulmaya, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek zararların üst üste geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, doğru kararların alınacağına delalet eder.

Rüyada silah sıktığını görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada sıkma görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada dişini sıktığını görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğün sıktığını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments