Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek

Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek

Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada parmağı sıkan yüzük gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkan yüzük görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğün sıktığını görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada ölen kişiyi sık sık görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık karabasan görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada sıkma vermek gelirinin giderinden fazla olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilce sıktırmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments