Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkma börek görmek

Rüyada sıkma börek görmek

Rüyada sıkma börek görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, büyük borçların altında ezileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkma börek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Rüyada sıkma börek görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, makbul olan mallar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıkma börek yemek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada sık sık idrar yapmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işarettir.

Rüyada sık sık ev görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık kabus görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Rüyada parfüm sıktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sıkma görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments