Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek kurulu düzenin bozulacağına, adının yayılacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, inancından ödün vereceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek makamının sarsılmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini sarılmak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments