Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, muradın yerine geleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili sarılmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisine sarıldığını görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, beğenilen işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak aile içinde de bereketin artacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments