Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, ruhen güzelleşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaşananları unutturacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments