Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi reddetmek

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hatalı yollara sapılacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evliliği reddetmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içmeyi reddetmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada reddetmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kederden ve stresten kurtulacağına işarettir.

Rüyada evlenmeyi reddetmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments