Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tarafından reddedilmek

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek üzüleceğine ve yıkılacağına, imkânlarının azalacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, anne baba duasının alınacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından reddedilmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hem verimi yükselteceğine rivayet eder.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments