Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine işarettir.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından reddedilmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek hüsrana uğratacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hazal

Rüyada eski sevgilime tekrardan bir şeyler olmasi icin yazıyordum ama beni geri çeviriyordu