Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek onların başarıları ile gururlanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, idealist kimse olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından reddedilmek hayattan yana keyif bulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments