Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeyi reddetmek

Rüyada evlenmeyi reddetmek

Rüyada evlenmeyi reddetmek engellerin aşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada evlenmeyi reddetmek gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada evlenmeyi reddetmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenme teklifini reddetmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Rüyada içkiyi reddetmek rahat bir hayata sahip olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada iş teklifini reddetmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, keyfin kaçacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada babayı reddetmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada para reddetmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments