Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliliği reddetmek

Rüyada evliliği reddetmek

Rüyada evliliği reddetmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, çocuklar gibi şen olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliliği reddetmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Rüyada evliliği reddetmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik teklifini reddetmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediyeyi reddetmek geçecek güzel bir ömre, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Rüyada yardımı reddetmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeği reddetmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments