Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reddetmek

Rüyada reddetmek

Rüyada reddetmek onun kıymetini her daim bileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada reddetmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada evlilik teklifini reddetmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi reddetmek duyguların karşılık bulacağına, üzüntülerin son bulacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini reddetmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada iş teklifini reddetmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği reddetmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evliliği reddetmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sorunlarını bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı reddetmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments