Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek hem moral hem de çareler bulacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, böylece hayatından memnun olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, itibarının ve makamının artacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments