Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi koklamak

Rüyada eski sevgiliyi koklamak

Rüyada eski sevgiliyi koklamak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, sıkıntılar son bulacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak şansının döneceğine, hatalarını düzelteceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi koklamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini başkasıyla görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek kalp kırıklığı olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments