Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, çevresinin genişleyeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek rakiplerine yenileceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek sağlık sorunlarının artacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek boş yere korku duyulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments