Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle uzanmak

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle uzanmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, başarılarını arttıracağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle uzanmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada çimenlere uzanmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çimlere uzanmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ölünün yanına uzanmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumsala uzanmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments