Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi koklamak

Rüyada sevgiliyi koklamak

Rüyada sevgiliyi koklamak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi koklamak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine inanılır.

Rüyada gül kokusu koklamak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada limon koklamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada fesleğen koklamak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada limon kolonyası koklamak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, itibarını zedeleyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments