Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini başkasıyla görmek

Rüyada eski sevgilini başkasıyla görmek

Rüyada eski sevgilini başkasıyla görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, büyük bir adım atılacağına, zararının büyük olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini başkasıyla gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Rüyada eski sevgiliyle şarkı söylemek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işyerini kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisiyle birlikte olmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, kudret ve destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ailesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, büyük atılımların yapılacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte ağlamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments