Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kızla gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza inanılır.

Rüyada kızının eski sevgilisini görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, endişelerin biteceğine, maddi olarak güç kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, insanlardan takdir toplayacağına, ekmeğinin de artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kızı olduğunu görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek onu yalnız bırakmayacağına, içebileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments