Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kızını görmek

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, önemli yerlere geleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, engellerin ortadan kalkacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kızını gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kızı olduğunu görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kızının eski sevgilisini görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kısmetlerinden olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments