Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, adının yayılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, bazen de rahat geçeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments