Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının eski sevgilisini görmek

Rüyada kızının eski sevgilisini görmek

Rüyada kızının eski sevgilisini görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kızının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının eski sevgilisini görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek bereketli ve hayırlı olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kızı olduğunu görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments