Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, karalar bağlayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ailesini utandırmayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kazancı arttıracağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak umutlarının boşa çıkmayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak atılan adımların boşa çıkacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni çalışmalara girişileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulur.

Rüyada eski eşini kıskanmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments