Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşini kıskanmak

Rüyada eski eşini kıskanmak

Rüyada eski eşini kıskanmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada eski eşini kıskanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada eski eşini kıskanmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Rüyada eşi kıskanmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kıskanmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kıskandığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada eşini kıskandırmak huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinizi kıskanmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, önünün kapanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments