Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kendi işinin başına geçeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak dinine bağlı kalacağına, işlerin sarpa saracağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek hasta olanın da iyileşeceğine, başarısız olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini kıskanmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına yorulur.

Rüyada sevgili kıskanmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments