Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini kıskanmak

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak uzun yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada eski eşini kıskanmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kıskandırmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, başarı ve zafer kazanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments