Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini kıskanmak

Rüyada eski sevgilini kıskanmak

Rüyada eski sevgilini kıskanmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yaşama isteğinin artacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hayattan daha zevk alacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak yolunun açık olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, bol kazanç getireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşini kıskanmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini kıskanmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments