Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, adımlarını daha sağlam atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek mutluluğundan olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yanlış seçimler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments