Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili evine gitmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bazen fakirlik görüleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada eski komşunun evine gitmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kişinin daha çok kazanacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin evine gitmek sağlığının yerinde olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine inanılır.

Rüyada eski evine gitmek sevdiğine kavuşacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşının evine gitmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments