Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evine girmek

Rüyada eski sevgilinin evine girmek

Rüyada eski sevgilinin evine girmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kazancının düşeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada eski nişanlının evine girmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski evine girmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşin evine girmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşın evine girmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin evine gizlice girmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin evine girmek güzel sözler işiteceğine, büyük kazanç sağlanacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle havuza girmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments