Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle bir yere gitmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek çok kötü günler yaşayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek eldeki imkanların giderek azalacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek kazançlı işler yapılacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle denize gitmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gitmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, servet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, mal mülk edineceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments