Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini evinde görmek

Rüyada eski sevgilini evinde görmek

Rüyada eski sevgilini evinde görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, belki ölümler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini evinde gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili evine gitmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek işlerin günden güne artacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, üzüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini evinde görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments