Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evinde görmek

Rüyada eski sevgilinin evinde görmek

Rüyada eski sevgilinin evinde görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, küslüklerin biteceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde gördüyseniz:

  • En iyi seçimi yapabilmek için denge kurulması gerekiyor.

Rüyada eski sevgilini evinde görmek büyük borçlar alınacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek bekarlar için güzel bir evliliğe, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sürekli yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, canının kıymetini bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments