Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi düşünmek

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada sevgili düşünmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi düşünmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada taşınmayı düşünmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada öldüğünü düşünmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalettir.

Rüyada sevdiğini düşünmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments