Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi düşünmek

Rüyada sevgiliyi düşünmek

Rüyada sevgiliyi düşünmek mekân değiştireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi düşünmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çevre değiştireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili düşünmek tecrübe sahibi olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi düşünmek mutluluktan havalara uçulacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek çok hayırlı insan olunacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada düşündüğün insanı görmek işinde profesyonel kimse olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ferahlayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına inanılır.

Rüyada öleceğini düşünmek borcunu ödeyeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments