Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili düşünmek

Rüyada sevgili düşünmek

Rüyada sevgili düşünmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada sevgili düşünmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada sevgili düşünmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sırların ortaya çıkmasına, manevi olarak da yıpranacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi düşünmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada intiharı düşünmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments