Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini düşünmek

Rüyada sevdiğini düşünmek

Rüyada sevdiğini düşünmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, daha sonra işlerin açılacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini düşünmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğini düşünmek dertlerin sona ereceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evleneceğini düşünmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu düşünmek çok üst mevkilere yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi düşünmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, ilerleyemeyeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments