Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, ekmeğinin verimli olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi düşünmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, gözyaşı döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayaller kurulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgili düşünmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birini düşünmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek aldırmayı düşünmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada öldüğünü düşünmek güvenliğinden vazgeçeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments