Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kötü günlerin biteceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada aldatıldığını düşünmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada bebek aldırmayı düşünmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek sorunların ortadan kaldırılacağına, yeni işlere atılacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi düşünmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi düşünmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok güzel günler geçireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili düşünmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments