Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kızını görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kızı olduğunu görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi kızla görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments