Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve bebek görmek

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve bebek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, büyük borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments