Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dayanışma içinde kalacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak kişinin yasa düşeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, karın artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, olumsuz haberler alacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments