Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, adından konuşulur olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments